Erik The A.I - SMS Agent

Write your awesome label here.
Erik The AI, SMS-agent, är din personliga följeslagare för att spåra och följa upp med kunder varje gång en användare besökt din webbplats. SMS består av en serie meddelanden, börjande med en påminnelse om att de besökte din webbplats. Användarinformationen loggas också inne i SMS-panelen, vilket gör att vi kan ingripa och starta en livechatt med en säljare.

Målet med produkten är att få tillbaka trafik av potentiella kunder till din webbplats antingen efter att de inte har köpt en produkt eller med syftet att öka försäljningen med metoder baserade på Erik Vennerlunds teorier inom försäljning enligt "aftermarket"-metoden. Genom att tillhandahålla personlig och riktad kommunikation via SMS kan Erik The AI, SMS-agent, hjälpa till att öka konverteringar och förbättra kundrelationer.

Med Erik The AI, SMS-agent så kan du engagera dig i en effektiv dialog med dina kunder direkt via SMS och öka engagemang och försäljning på din webbplats.

Kontakta oss idag för att integrera Erik The AI, SMS-agent och ta dina kundrelationer till nästa nivå med vårt intelligenta SMS-uppföljningssystem.