Välkommen till vår utbildning för försäljning!

Ta din försäljning till nästa nivå och ta hjälp av en av världens bästa sälj coacher "Erik The AI" på din resa mot framgång.
Write your awesome label here.

Välkommen till Sales Linguistics, vår digitala utbildningsplattform specialiserad på försäljningsexpertis.

Vi erbjuder en omfattande tjänst med fokus på träning för besöksprocesser. Vår utbildningsprogram är förstärkt med stöd från en AI-robot och kompletteras med dedikerat videomaterial skräddarsytt för utbildning.

What is Sales

Försäljning handlar i grunden om att assistera individer och företag att fatta välgrundade beslut. Oavsett vilken produkt som säljs följer försäljningsprocessen en konsekvent struktur.

Det är avgörande att inse att kundens bekantskap med din produkt kan variera och påverka mängden övertygelse som krävs för att underlätta ett beslut. Därför börjar effektiv försäljning med produktutveckling och identifiering av den potentiella målgruppen.

Med min omfattande erfarenhet av affärsutveckling som försäljningskonsult och chef på olika framgångsrika mobiloperatörer i Sverige har jag observerat betydande skillnader i försäljningsprestanda bland individer, trots att de säljer liknande produkter med minimala variationer.

Även med relativt små skillnader mellan produkterna utmärker sig vissa säljare genom att fånga intresse och övertyga kunderna om att deras erbjudande är överlägset. Det understryker den avgörande roll som försäljningskompetens spelar i att påverka köpbeslut.

Vår utbildningsprogram är skräddarsydd för personer som aktivt arbetar med försäljning av kvalitetsprodukter. Vi erbjuder insikter och inspiration från kända profiler och Erik Vennerlunds teorier som ligger till grund så kommer du att lära dig att bemästra övertygande, stänga affärer och leda vinnande team till framgång.

På Sales Linguistics utrustar vi dig inte bara med verktyg och tekniker för övertygelse och inflytande utan också med den motivation och det stöd som krävs för framgång. Varje interaktion innebär en möjlighet att driva resultat och skapa påverkan.
Vår plattform erbjuder exklusivt videomaterial, tydliga instruktioner och material som är tillgängliga genom vår företagsportal, där du kan hantera personalutbildning och kontodetaljer. Dessutom underlättar vår AI-robot effektiv navigering genom att hämta relevant material för besökare.

Ge dig ut på din resa mot att bli en mästare på försäljning med Sales Linguistics.

Grundläggande försäljningstekniker

Lär dig grunderna i försäljning och vikten av att bemästra tekniker som öppningsfraser, kroppsspråk och finish

Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

Prenumerera på vårt program idag och få 50 % rabatt i 3 månader