Internal Education Platform

På Sales Linguistics ägnar vi oss även åt att förenkla intern kommunikation inom företag genom att erbjuda skräddarsydda interna utbildningsplattformar. Vår tjänst syftar till att underlätta för dig och din personal med löpande vägledning och stöd.

Vår interna utbildningsplattform är utvecklad helt unikt för att möta dina specifika behov och krav. Den inkluderar videomaterial, installation av Erik The AI, och drift och underhåll av plattformen. Innan installationen genomgår Erik The AI en omfattande träning inom dina produkter och kommunikationsstrategier, tillsammans med vår expertis inom pedagogisk kommunikation.

Vi strävar efter att tillhandahålla en användarvänlig plattform som inte bara ger tillgång till vital information och utbildningsmaterial utan också erbjuder coaching och löpande hjälp från världens bästa coach, Erik The AI. Med vår interna utbildningsplattform kan du och dina anställda utveckla era färdigheter och förbättra er prestation på arbetsplatsen.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan skapa en intern utbildningsplattform som passar dina behov och hjälper till att stärka ert företags interna kommunikation.