Är du trött på marknadsföring utan resultat? eller är du bara ute efter att förbättra ditt företags kommunikationsförmåga?

Sales linguistics är ett svenskt digitalt marknadsföringsföretag från framtiden med en extraordinär bakgrund inom kommunikation, försäljning och beslutsprocesser.

Vi tar ditt företag och marknadsföring in i den digitala framtiden med kanske en av världens mest effektiva och moderna marknadsföringsmetoder.

Enligt vår åsikt ska marknadsföring alltid vara lönsam, Inte en dyr och exklusiv lyxprodukt, endast använd av de rikaste företagen
Write your awesome label here.

Vi erbjuder

Vi Erbjuder Kurser i sälj- och beslutsprocesser för dig och dina medarbetare med löpande vägledning, coaching och assistans av världens bästa säljcoach "Erik the AI" alltid inom
din telefon via portalen för försäljning av språkvetenskaplig utbildning
Möjligheten att skapa och hantera en unik och anpassad version av plattformen avsedd för ditt företag och dina produkter. Perfekt för både intern utbildning eller som ett verktyg för er kunder under er säljprocess.
S.E.O, sökmotoroptimering - sökordsanalys med hjälp av Erik the Ai. Alltid med bakåtlänkar i flera domäner, PR-inlägg i välkända bloggar och nyhetssajter ingår
En komplett hantering och skapande av ditt företags sociala medier, Facebook, Instagram, Tiktok eller kanske till och med en Youtube-kanal med hjälp av Sales Linguistics sociala mediehantering.
Hantering av annonser och produktion av grafiskt material och innehåll såsom videoreklam, bilder, copywriting och den alltid medföljande skräddarsydda målprospekteringen!
Installation och löpande drift av Erik the AI anpassad som säljare och företagsrepresentant på ditt företags statiska kommunikationskanaler.
1
”Erik The AI Social media Bot”, Anpassad för försäljning och kundtjänster på dina chattportaler Facebook, Instagram, Tiktok och din företagsmail. Detta är en hybrid AI som kommer att fungera för dig som mötessättare med hjälp av maskininlärning från din tillhandahållna data.
2
"Erik the AI webpage chatbot" installerad på din webbserver som en dynamisk virtuell hjälp i beslutsprocessen, levererar snabba svar och värdefull information både till dina anställda och dina kunder. Med garanterade resultat för att förbättra din kundnöjdhet och omvandlingsfrekvensen från en prospekt till en betalande kund. Förändrats av maskininlärning från Sales Linguistics säljexpertis och din produkt och ditt företag
3
Erik The AI SMS Function" är en produkt för att spåra närhelst en person besöker din
webbplats med hjälp av Airtable-mallen. SMS:et består av en rad meddelanden,
börjar med en påminnelse om att de besökte vår webbplats. Användarinformationen är också
inloggad i SMS Dashboard, vilket gör att vi kan ingripa och starta en livechatt med en säljare

Komma i kontakt

Boka ett kostnadsfritt möte med våra experter och få ett kostnadsfritt förslag tillsammans med en handlingsplan för din försäljnings- och marknadsföringsstrategi. Världen förändras, du vill inte missa utvecklingen, spring in i framtiden med Sales Linguistics, Kontakta oss idag och testa Erik the Ai live action!
First Name
Last Name
E-mail address
Your message
Thank you!