Säljutbildning med löpande säljhjälp

Är en banbrytande produkt som kombinerar utbildning och stöd i försäljningsprocessen med hjälp av Erik The AI, en virtuell AI-Assistent baserad på Erik Vennerlunds expertis inom försäljning, kommunikation och beslutsprocesser. Med en imponerande 10-årig historik av att utbilda säljare, försäljningschefer och affärsledare i Sverige så har Erik Vennerlund byggt upp en enastående med historik av framgångsrika resultat.

Denna tjänst är avsedd att för att fungera som ett stöd för olika roller inom försäljning och kundservice. Den kan användas av kassörer i fysiska butiker för att erbjuda snabbt stöd och vägledning under försäljningstransaktioner. För dig som affärsledare eller försäljningschef så är tjänsten en ovärderlig resurs för att analysera försäljningsdata, optimera strategier och coacha teamet mot framgång. Även den ambitiösa säljaren som strävar efter att ta sin försäljning till nästa nivå kan dra stor nytta av det kontinuerligt stöd och den vägledning som erbjuds via utbildningsplattformen för att öka sin produktivitet och framgång i försäljningsarbetet.

Tjänsten inkluderar även exklusivt videomaterial och utvecklingssamtal till det generösa priset av $49 per månad. Prova tjänsten gratis i 14 dagar för att uppleva dess fördelar innan du bestämmer dig för att fortsätta.